Få hjälp med bostadsrättsföreningens innergård

Ignorering av innergårdens skick och utseende kan leda till att fastigheten minskar i pris. Förutom en ökning av priset på fastigheten ökar det även de boendes välmående då innergården ser trevligare ut. På frakka.se kan du få hjälp med allt som rör innergården.

Dränering av gården

Om inte dräneringen är i skick samlas vattnet på fel ställe. Det kan leda till allvarliga vattenskador på huset. Vanligtvis tränger sig fukt först in i källaren för att sedan ta sig vidare upp i resten av huset. De renoveringskostnader som kan uppstå täcks dessutom inte alltid av försäkringsbolaget.

Trädgårdsplanering och stenläggning

De flesta höghus idag är omringade av betong och bidrar inte till ett trivsamt helhetsintryck. Genom några enkla förbättringar kan du förbättra utseendet på fastighetens gård. Ta hjälp av en trädgårdsplanerare för att fixa med växter och stenläggning. Med en snygg stenläggning får du till mysiga gångar mellan växterna. Utplacering av några trädgårdsmöbler och eventuellt en grill de boende kan använda ökar gemytligheten ytterligare.

Innergården kan även vara ett ställe där boende tar hand om trädgården. Förvandla din innergård till ett ställe med ljuvlig doftande blommor, träd och olika planteringar. Det finns många som gärna har en liten trädgård att pyssla med.