Hur vintrar du din trädgård?

När hösten kommer så blir det naturligt att vi röjer och städar i våra trädgårdar för att allt ska vara förberett för vintervilan. Hur vintrar du din trädgård? Ja, det ser nog olika ut för oss alla och vi har säkert våra rutiner och knep hur vi smidigast ska se till så att vår trädgårds trivs under vinterhalvåret.  Så här på hösten så kanske man drar sig för att städa undan allt som har med trädgård att göra.

Det är betydligt roligare på våren att plocka fram allt. Kanske det är så att höstens projekt är att bygga upp ett Attefall eller någon form av förråd för allt som har med trädgården att göra. Det kan vara praktiskt att bygga något som kan använda till flera olika saker. Framförallt så är det praktiskt att ha ett förråd i närheten av din trädgård. Se till att bygga något som är så pass stort att du får in allt som har med din trädgård att göra. Att det inte är några projekt i trädgården under vintern är ganska naturligt.

Däremot så kan vi förkovra oss inne i värmen under vintertid. När allt i trädgården vilar så får vi förkovra oss med olika trädgårdsböcker och planera vad vi ska göra när odlingssäsongen börjar igen. Hur ska vår trädgård se ut nästa säsong. Ska man köra på samma stil eller ska man förändra något? Det är en hel del att fundera på och det är en fördel att vi har vintern på oss innan det är dags att sätta spaden i jorden.