Sommaren är här och full aktivitet i trädgården

Det är en magisk årstid sommaren med allt vad det innebär. Det är nu som det kanske är som mest att påta med i trädgården och se till så att allt som man planterat har det bra och växer. Det ska rensas ogräs och växter ska vattnas. Du kanske har några idéer på hur du vill att din trädgård ska utvecklas?

Man blir ju som aldrig riktigt klar med den trädgård man har. Det finns alltid nya spännande saker som kan appliceras och odlas. Kanske ni funderar på en damm i er trädgård? Ta en titt på denna artikel som vi skrev för ett tag sedan om detta. Det kan vara ett ganska stort projekt beroende på vilken storlek på dammen som man väljer. En del kanske nöjer sig med ett litet fågelbad medans andra vill anlägga en stor dam där man kan ha fiskar.

Det gäller att inte ta sig vatten över huvudet för att vara lite skämtsam. Se till att ni orkar och har den tid det tar att skapa något nytt i er trädgård. Tänk också att det ska vara skoj att hålla på, planera det som ni ska utföra denna sommar och försök att hålla er till den planen. Hitta inte på nya projekt innan ni slutfört något som ni påbörjat.