Bygg ett förråd i trädgården

Du kanske upplevde förra sommaren att du hade för lite utrymme för dina trädgårdsprylar och började fundera på något i din trädgård. Kanske är det nu som du ska bygga ett litet förråd i din trädgård där du kan förvara dina trädgårdsprylar och annat.

Låt ditt garage vara garage där du kan förvara bil och de skare som tillhör din bil. Ett litet förråd i din trädgård blir perfekt för de redskap som du använder dig av. Nära till hands när du påtar i din trädgård. Hos Sorselestugan hittar du lämpliga förråd som du själv kan bygga och sätta ihop. Vilken storlek du väljer är helt upp till dig och beroende på hur mycket som du behöver förvara i ditt förråd. De finns i flera olika storlekar, från 4 m2 upp till stora Attefalls förråd på 24 m2.

Om du väljer att bygga ett större förråd så kan du få plats med snöslunga och annat som kanske tar upp onödig plats i ditt garage. Se till att bygga ditt förråd så till så du enkelt kan köra ut din snöslunga på vintern och din åkgräsklippare på sommaren. Det är alltid en fördel att bygga lite större än man först tänkt sig. Det finns alltid saker som man vill stoppa undan och som man kanske inte vanligtvis använder så ofta men ändå är bra att man har närhet till när man behöver dessa.