Ta med dig grönskan in

Trädgården är en fantastisk plats som alltid är härligt att spendera tid i. Eller ja, åtminstone när vädret tillåter. Men även då kan vi ju alltid blicka ut över trädgården och uppskatta den. Men vi gillar ju också att ta med oss trädgården in på olika sätt och vis.

Odla inomhus

Att starta en odling inomhus är det perfekta vinteralternativet för alla som gillar att påta i trädgården. Och det finns idag stora möjligheter för att odla alla möjliga växter inomhus. Du kan till och med testa på hydroponisk odling där du helt byter ut jord mot vatten och tillsätter viktig växtnäring. Om du aldrig tidigare provat på att odla inomhus har du en helt ny värld att utforska. Och du kan mycket väl ha hittat en hobby inte bara för vintern, utan året om.

Växter i tryck

Och det slutar ju inte ens med fysiska växter vi tar in. Det kan lika gärna vara hur vi väljer att pryda våra hem med växlighet i tryck. Och det finns ju i lika stor variation som de växter vi kan hitta ute i naturen. I vilken form det än må vara, som en vacker tavla, en tapet eller till och med en botanisk bok. Alla är ett uttryck för kärleken till växter och naturen som så många av oss delar.